Ben je op zoek naar een nieuw dienstverband omdat je huidige werk eindigt? Of ben je er een tijdje uit en wil je weer een leuke baan? En lukt het je zelf niet om werk te vinden? Of overweeg je als zelfstandige om in loondienst te gaan? Wij helpen je graag op weg!

Loop jij met één van de volgende vragen rond?

Past het werk dat je nu doet (nog) wel bij je?​
Bestaat je huidige baan over een tijdje nog?​
Heb je geen werk en wil je weer terug het arbeidsproces in?​
Heb je een diploma en kom je niet aan het werk?
Is school niet echt jouw ding en leer je liever een vak in de praktijk?
Ben je zelfstandig ondernemer en zoek je een baan in loondienst?

Dan kunnen wij je helpen! Wist je dat er in Holland Rijnland veel werk te vinden is, in veel verschillende branches?​ Door ons grote regionale netwerk kunnen wij jou de hulp bieden die jij nodig hebt.

Wat we doen

Professionals van het regionaal mobiliteitsteam (RMT) Holland Rijnland staan klaar om je weer op weg te helpen. Je kunt met hen bespreken welke begeleiding of hulp jij nodig hebt om een grote stap in je zoektocht naar (nieuw) werk te zetten. Bij het maken van moeilijke loopbaankeuzes bieden wij (extra) begeleiding en hulp.

Hoe we het doen

We gaan eerst met elkaar in gesprek, volledig kosteloos en vrijblijvend. Daarna gaan we samen met jou op zoek naar de juiste hulp. Die kan bestaan uit sollicitatietraining, loopbaanbegeleiding, matching met een nieuwe werkgever, (om)scholing of het opstarten van een leerwerktraject.

Hoe het werkt

Als je contact met ons opneemt, maken we een afspraak met je. Samen bespreken we jouw situatie en bekijken we wat jij nodig hebt. Aan de hand hiervan maken we samen een plan van aanpak. Aan de hand van dit plan begeleiden we jou naar een nieuwe uitdaging.​

Back To Top